Περιοχή Πλατανιάς (Δ. Γερανίου)
Υποπεριοχή  
Κατηγορία Άλλα Ακίνητα
Τύπος Επενδυτικό ακίνητο
Τιμή 720.000€
Εμβαδόν (τ.μ.) 146,07
Τιμή/τ.μ. 4.929€
Υ/Δ
Μπάνια
Όροφος
Κωδικός 19457
e-agentsID 1556577
Έτος Κατασκευής 1900
Τ.μ. Οικοπέδου
Θέα Θάλασσα
Κατάσταση Πολύ καλή
Parkings
Θέρμανση
Επίπεδα 2
 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Κλιματισμός Χωρίς Κοινόχρηστα Προσόψεως Γωνιακό Βεράντες Εσωτερική Σκάλα Φωτεινό

Περιγραφή

ID: 13273 Προς Πώληση Επενδυτικό ακίνητο, Πλατανιάς , Εμβ. 146 τ.μ , 2 επίπεδο/α ,1 μπάνιο/α , 1900 έτος κατασκευής ,  χαρακτηριστικα: Εσωτερική Σκάλα, Βεράντες, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Επι Λεωφόρου, Κλιματισμός , θέα :Θάλασσα ,Efzin Real estate properties , Τηλ: 2821 0 28141, 27845, [email protected]

Αναλυτική Περιγραφή

ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Σε υπέροχο και άκρως αξιοποιημένο τουριστικά σημείο της δημοφιλούςαυτής περιοχής, με την μεγίστη προσέλευση ημεδαπών και αλλοδαπώντουριστών, πωλείται πλήρως αναπαλαιωμένο πετροκτιστο ακίνητοεμ,146,07 τμ εντός οικόπεδου εμβ.1605,23 τμ (εντός του οικισμού).
Το πάλαι ποτέ ακίνητο χρησιμοποιείτο επί σειρά ετών σαν ελαιουργείο για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
Κατά τον 2ρο παγκόσμιο πόλεμο λόγω της στρατηγικής θέσης του, ηοποία βρίσκεται επι της πλατειασ και σε ελαχίστη απόσταση το υπαίθριο Μουσείο Πλατανιακαι την εκκλησία του Αγ.Δημητρίου, κάτω από την οποίαν ευρίσκεται ηιστορική σήραγγα, επιτάχθηκε και λειτούργησε σαν κέντρο διοίκησης τωνΓερμανικών στρατευμάτων κατοχής.
Κατόπιν αυτών εγκαταλείφθηκε έως την στιγμή που οι νέοι ιδιοκτήτεςαυτού, λάτρεις του φυσικού κάλλους της περιοχής άλλα και και λάτρειςτης παράδοσης, αποφάσισαν με πολύ αγάπη, μεράκι και με την βοήθειαγνωστότατου και διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτέκτονα των Χανίων, ναμετατρέψουν το παλαιό ερειπωμένο ελαιουργείο διατηρώντας όλα ταπαραδοσιακά του στοιχεία, όπως το πατητήρι, τις μυλόπετρες κλπ. σειδιαιτέρας πράγματι αισθητικής κατοικία και τον υπέροχο αυλειο χώρο, σεόαση ηρεμίας και ευεξίας.Η εν λόγω κατοικία αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα και διαθέτει
Στο πρώτο επίπεδο εμβ.117 τμ άνετο ενιαιο χώρο - λειτουργικήκουζίνα -μπάνιο και στο λοιπό τμήμα αυτού το οποίο διαχωρίζεται καικοσμείται από πετροκτιστες καμάρες και το οποίο έχει μικρή υψομετρικήδιαφορά, έχει προβλεφθεί η δημιουργία δυο άνετων υπνοδωματίων.
Στο δεύτερο επίπεδο έναν υπέροχο αίθριο χώρο εμβ.29,07 τμ με ένα άνετο υπνοδωμάτιο.Η επικοινωνία μεταξύ των επίπεδων επιτυγχάνεται μέσω άνετης κλιμακος.
Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει μεγάλη βεράντα της οποίας το δάπεδοείναι επενδεδυμένο με πλακάκια και ιδιαίτερα μεγάλο αυλειο χώρο μεκαλλωπιστικά φυτά και πλήθος οπωροφόρων δένδρων, ο οποίος διαθέτει ήπιακλίση και αναπτύσσεται σε διάφορα επίπεδα, των οποίων η επικοινωνίαεπιτυγχάνεται μέσω μονοπατιών.
Το οικόπεδο εντός του οποίου ευρίσκεται η κατοικια, είναι εντόςοικισμού και διαθέτει προσόψεις 28,31 μέτρα επί της συμβολής δημοτικήςοδού πλάτους 6 περίπου μέτρων και πλατείας. Δύναται να κατατμηθεί σε δυοαυτόνομα τμήματα, άρτια και οικοδομήσιμα και προσφέρει συνολική δόμησηγια κατοικια 640 τμ.
Για αμιγώς τουριστική χρήση προσφέρει δόμηση 900 τμ.
Είναι τα μεγιστα κατάλληλο λόγω θέσης -θέας περιοχής, για τουριστική αξιοποίηση -εκμετάλλευση, η οποία θα προσφέρει ένααξιοπρεπέστατο εισόδημα σε έκαστο ενδιαφερόμενο

Χάρτης

Socialize it Δάνειο Εκτύπωση
Υπολογισμός Δανείου
Συμπληρώστε το Επιτόκιο (χωρίς το σύμβολο %} και τη Διάρκεια αποπληρωμής σε έτη. Αν επιθυμείτε μπορείτε να αλλάξετε και το ποσό
(%)
(έτη)

Στατιστικά Ακινήτου

Δημοσίευση Ακινήτου: 18 Μαϊ, 2023
Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαρ, 2024

Επικοινωνήστε μαζί μας

the team - mikha realestate theme

Έλενα Οικονομάκη

Ιδιοκτήτρια - Διαχειρίστρια Ακίνητης Περιουσίας