ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το γραφείο μας σαν ένα από τα παλαιότερα γραφεία ακινήτων στο Νομό Χανίων της Κρήτης (έδρα Χανιά) δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο αυτό έχοντας ήδη υλοποιήσει πωλήσεις σημαντικών ακινήτων και project σε επιλεγμένους επενδυτές και ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Στο ενεργητικό της εταιρίας μας υπάρχουν κάθε είδους ακίνητα (π.χ. οικόπεδα και αγροτεμάχια σε επιλεγμένες περιοχές για κατασκευή βιλών εντός ή εκτός οικισμών, παραδοσιακά, ιστορικά κτίρια προς ανακαίνιση, καθώς και έτοιμα κτίσματα από επώνυμους κατασκευαστές, όπως και ακίνητα επένδυσης π.χ. ξενοδοχεία, εμπορικά ακίνητα, και μεγάλες εκτάσεις κατάλληλες για διάφορες χρήσεις -εγκαταστάσεις γκολφ, παραθεριστικούς οικισμούς, συνεταιρισμούς,- κ.α.).

Ένα ικανό επιτελείο συνεργατών βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ακινήτων σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι συνεργασίες μας με επιλεγμένα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μας επιτρέπουν πέραν τούτου να δραστηριοποιηθούμε και πανελλαδικά έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία σοβαρών συνδέσμων και δικτύων συνεργασίας. Όλα τα ακίνητα ελέγχονται σε συνεργασία με ειδικούς εκτιμητές, δικηγόρους, μηχανικούς κ.λπ. προτού προσφερθούν και οι διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες και αγοραστές γίνονται βάση έγκυρων στοιχείων και συνεχούς έρευνας της αγοράς.


Η εταιρία μας είναι μέλος των εξής οργανισμών:

FIABCI  FIABCI – Παγκόσμιος οργανισμός εξειδικευμένων κτηματομεσιτικών γραφείων

ΣΕΚ  ΣΕΚ – Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών

CEI  CEI – Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών

ΟΜΑΣΕ  ΟΜΑΣΕ – Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος

ΕΒΕΧ  ΕΒΕΧ – Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

ΣΥΜΕΝΟΧ   ΣΥΜΕΝΟΧ – Σύλλογος Μεσιτών Νομού Χανίων


Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες development καθώς και  επενδυτές κάθε είδους και μεγέθους.

Επιδίωξή μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας και της εμβέλειας των υπηρεσιών μας, ώστε το «εύ επιχειρείν» να οδηγήσει στο «εύ ζήν» που στόχος μας παραμένει να είναι συνώνυμο με την ασφάλεια των συναλλαγών και την ποιότητα της εξυπηρέτησης.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Έλενα Οικονομάκη  Έλενα Οικονομάκη: Ιδιοκτήτρια - Διαχειρίστρια Ακίνητης Περιουσίας, τηλ.  (+30) 6981064623

Αναστασία Οικονομάκη  Αναστασία Οικονομάκη: Διευθύντρια, τηλ.  (+30) 6931501222

Ματίνα Μυγιάκη  Ματίνα Μυγιάκη: Υπεύθυνη ξενόγλωσσης επικοινωνίας, τηλ.  (+30) 6975607587

Ελευθέριος Γαυγιωτάκης  Ελευθέριος Γαυγιωτάκης: Οικονομικός σύμβουλος - Οικονομολόγος


Δίπλα μας έχουμε μία εξαιρετική ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών αποτελούμενη από:

  Δικηγόρους

  Συμβολαιογράφους

  Αρχιτέκτονες

  Πολιτικούς Μηχανικούς

  Τοπογράφους

  Διακοσμητές

  Κατασκευαστές

Είμαστε διαρκώς στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου επισκέπτη για να τον ενημερώσουμε επαγγελματικά και να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την υλοποίηση των στόχων του σχετικά με ότι αφορά τα ακίνητα.